A. Le Coq toob turule uue õlle Cuba

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A Le Coq'i uus õlu Cuba.
A Le Coq'i uus õlu Cuba. Foto: A.Le Coq

Eesti suurim joogitootja A. Le Coq Tartu Õlletehas toob sellel nädalal turule uue heleda õlle Cuba.

Õlletehase sõnul "soodsa" hinnaga Cuba tuleb müügile nii 4 protsendilise kui 7 protsendilise alkoholisisaldusega ning on villitud 0,5 liitrisesse klaas- ning 2-liitrisesse plastikpudelisse. Cuba on pruulitud aktiivsetele täiskasvanud inimestele alates 20ndatest aastatest, kes soovivad vastu astuda ühiskonnas vohavale silmakirjalikkusele ja topeltmoraalile.

A. Le Coq Tartu Õlletehase juht Tarmo Noop ütles, et Cuba on pruulitud inimestele, kes on väsinud ühiskonnas vohavast silmakirjalikkusest.

„Cuba on esimene õlu, mis tuleb konkreetsete revolutsiooniliste üleskutsetega ning usume, et sellest saab oluline bränd meie õlleportfellis,“ sõnas Noop.

Tarmo Noop lisas, et teda rõõmustab Cuba turuletulek tudengite sügispäevade ajal, sest Cuba, nii nagu ka noorem täiskasvanute generatsioon, julgeb vastu astuda rumalusele, omakasule, matslikkusele ja hoolimatusele. Noop täpsustas, et uue õlle revolutsioonilisus väljendub eeskätt reklaamikontseptsioonis.

CUBA on meeldiva aroomiga hele pruul, mis on villitud valitud linastest ja humalast. Cuba 4%-lise alkoholisisaldusega 0,5-liitrise klaaspudeli soovituslik poehind on 5.90 ja 2-liitrise plastikpudeli soovituslik poehind on 19.90.

Cuba 7%-lise alkoholisisaldusega 2 liitrise plastikpudeli soovituslik poehind on 24.90.

Cuba on A. Le Coq Tartu Õlletehase kolmas uus õlu käesoleval aastal lisaks veebruaris lanseeritud English Ale’ile ja maikuus turule tulnud Saaremaa Tuulikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles