Selver manitseb lapsevanemaid ostukäru õigesti kasutama

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kauplustesse ülesriputatud plakat näitab, kuidas on turvaline last ostukärus hoida.
Selveri kauplustesse ülesriputatud plakat näitab, kuidas on turvaline last ostukärus hoida. Foto: Selver

Selveri kauplustes ripuvad juba teist korda selle aasta jooksul üleval plakatid, mis tuletavad lapsevanematele meelde, kuidas oma võsukest ostukärusse õigesti asetada.


A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saare sõnul on kampaania ajendatud murest, et laps võib ostukärust välja kukkuda, kui ta ei ole seal nii, nagu eakohaselt ette nähtud - väiksemad lapsed käru hällides, suuremad spetsiaalsetes toolides.

«Laps, kes ostukärus seisab, võib sealt väga kergesti ennast välja kallutada ja kukkuda põrandale. Õnneks ei ole meie kampaania ajendiks toimunud õnnetus, vaid töötajate tähelepanekud ja mure laste pärast,» kinnitas Iivi Saar.

Nimelt on poe põrandad Saare sõnul kivist ja kärust välja kukkudes võib laps tõsiselt haiget saada.

Kauplusteketi tegevdirektor tunnistas, et laste ostukärusse seisma panemisel on probleemiks ka porised jalanõud. «Poriste jalgade mure tuleb sügisel ja lume ajal – kindlasti on ka see oluline, sest järgmine klient soovib samuti puhast käru kasutada ja võib pahaaimamatult märjas või porises kärus oma kauba rikkuda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles