Lugejad: Tallinnas esineb kohati mobiilse interneti leviauke

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiliga rääkimine kesklinnas.
Mobiiliga rääkimine kesklinnas. Foto: Panther Media / Scanpix

Mitmed Tarbija24 lugejad leidsid mobiilse interneti kvaliteeti ja kiirust Tallinna kesklinnas kommenteerides, et teatud piirkondades esineb kohati leviauke.

«Kasutan Tele2 internetti mobiilis näiteks Maneeži tänava piirkonnas ja tihti on probleemne isegi youtube.com videote vaatamine, sest need lihtsalt ei lae ära või laevad väga kaua,» rääkis üks lugeja.

Samal inimesel oli probleeme ka oma kodus, Tallinna kesklinnas, Tele2 netipulga kasutamisega. «Ta kas ühendab ise ennast lahti või lihtsalt lõpetab allalaadimise, mis juhul ei aita muu, kui teha restart. Kohati ajab ikka äärmiselt vihale!» pahandas ta.

Kommentaator nimega Mortem leidis, et leviauke on Russalka ja linnahalli kandis pidevalt, ka tavaside puhul. Jan lisas, et kesklinnas Kreutzwaldi ja Raua tänava kandis on isegi 3G olematu. Samuti toodi välja, et leviauke esineb raadiomajast paarisaja meetri kaugusel, kus EMT-l ometi mast peaks olema. Eeva sõnul on leviauke ka Raekoja platsil.

Samas nentis teine lugeja, et tal toimib EMT internet Tallinna südalinnas ideaalselt, kuid selle põhjus võib olla ka see, et südalinnas asub tema kodu ja seal on ta WiFi võrgus.

«Tegelikult toimib ka 3,5G mul hästi. Arvan, et probleem võib olla ka telefonis ja interneti lehitsejas. Teatud netilehed avanevadki aeglaselt, olgu kui kiire internet tahes. Kiiruse testimiseks on teised meetodid (speedtest.net ja selleks tehtud spetsiaalne äpp),» kirjutas kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles