Tele2 lõpetab internetiteenuse megabaidipõhise arvestuse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilne internet.
Mobiilne internet. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Tele2 teatab, et kehtestab aprillist kuni 100 megabaidi kasutamise päevahinnaks ühe euro ning tänu sellele saab nüüd ka internetilepinguta klient suurt arvet kartmata teenust kasutada.

Tele2 Eesti kommunikatsioonijuhi Hans Saarvelti sõnul oli senine 1,6-eurone tariif ühe megabaidi eest ajale jalgu jäänud ja ebamõistlikult kallis.

«Päevapilet peaks lõpetama ka nende inimeste mured, kes pole telefoni seadetest automaatseid uuendusi sulgenud ja said seetõttu kuu lõpus koos arvega ebameeldiva üllatuse,» ütles Saarvelt ning lisas, et eurose päevapileti kasutamise kohta saab klient sõnumiga teavituse juba järgmisel hommikul.

Hans Saarvelti sõnul on 100 megabaiti päevas tavakasutaja jaoks piisav maht, aga kui peaks ka enam kuluma, siis ei maksa see rohkem kui kaks eurot.

«Igapäevase internetikasutamise korral oleks kliendil siiski majanduslikult mõttekam juba endale sobilik kuupakett valida,» soovitas Saarvelt. Mobiilse interneti kuutasu algab 4,5-st eurost.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles