ATKO maksab sauelastele raha tagasi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ATKO ettemaksuga sõidukaartide omanikel on lootust raha tagasi saada.
ATKO ettemaksuga sõidukaartide omanikel on lootust raha tagasi saada. Foto: Lugeja pilt

ATKO lubab, et maksab sauelastele tagasi kuukaardi raha või summa, mis on nende ettemaksuga sõidukaardil.

«Pärast 4. märtsi Saue liini nr 190kehtivaid perioodikaarte saavad kasutajad tagastada, tuues kehtiva perioodikaardi aadressil Ahtri 6a, Tallinn (6 korrus), tagastades kohapeal kehtiva perioodikaardi ja esitades taotluse,» selgitas Harjumaa Liinide juhataja Margo Toomingas. Teine võimalus on saata  meilile grupp@atko.ee taotlus kaardi tagastuseks, näidates ära perioodikaardi kehtivuse perioodi ja kaardi seerianumbri.

Taotluses vajalik kindlasti näidata ka arveldusarve number, millele raha tagastatakse.

Ettemaksuga kiipkaardi puhul tuleb toimida samamoodi kui kuukaardiga ehk Harjumaa Liinid tuleb esitada taotlus kaardil oleva summa tagastamiseks. Samuti tuleb tagasi saata kiipkaart ning seejärel kompenseerime kaardi maksumuse. Kui inimene ei tea, kui palju tal kaardil raha on, siis Toomingase sõnul saab kaardi numbri alusel kohapeal tuvastada kaardil oleva rahajäägi.

18. jaanuaril põles Sauel maha Harjumaa Liinide buss, reisijad ja juht pääsesid vigastusteta. Bussil puudus tehnoülevaatus. 26. veebruaril tuvastas politsei ühel Tallinna-Saue liinil sõitnud bussijuhil nii kõrge alkoholijoobe, et algatati kriminaalmenetlus. Linn taotles liiniloa tühistamist ning firma loobus liiniloast ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles