Passivahetamiseks saab nüüd üle Eesti aja kinni panna

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal tuli passi taotledes pikalt sabas seista.
Eelmisel aastal tuli passi taotledes pikalt sabas seista. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Alates sellest nädalast saab dokumendi taotlemiseks ja kättesaamiseks politsei- ja piirivalveameti  veebilehe kaudu sobiva aja broneerida kõikides kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindustes üle Eesti.

Broneerimissüsteem võeti kasutusele eelmise aasta novembris, rakendades seda esmalt suuremate teenindussaalide puhul, teatas politsei- ja piirivalveamet. Käesolevast nädalast loodi veebis dokumendivahetuseks aja broneerimise võimalus ka Kärdla, Kuressaare, Võru ja Valga teenindussaalidele. Pärast aja broneerimist veebilehel saab klient broneerimisteate, mille võib arvutisse alla laadida, välja printida või vajadusel saata enda e-posti aadressile.

Teade tuleb büroosse tulles kaasa võtta või sellel olev numbrikood meelde jätta ning kohapeal olevast järjekorrapuldi menüüst tuleb valida «broneeritud aeg» ja seejärel sisestada numbrikood, mis asub teate parempoolses nurgas.

Broneerimiskeskkond asub siin

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles