Lugeja küsib: miks oli Kalevi sõbrašokolaadi eile võimatu leida?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klient soovis osta šokolaadi sellest sarjast.
Klient soovis osta šokolaadi sellest sarjast. Foto: Tarbija24

Tarbija24 lugeja soovib teada, miks Kalevi välja reklaamitud «Head Sõbra Päeva» šokolaadid sõbrapäevaks otsas olid. «Käisin eile õhtupoolikul läbi mitmest poest, kuid tulutult. Milles asi on?» küsib lugeja.

Vastab Kalevi kommunikatsioonijuht Ruth Roht.

Sel aastal osutusid Kalevi sõbrapäevamaiustused äärmiselt populaarseteks, mistõttu said osad šokolaadid tõepoolest kauplustes otsa. Suure ostuhuvi taga on kindlasti väga hästi õnnestunud pakendikujundused ning selleks päevaks spetsiaalselt välja töötatud uued šokolaadimaitsed. Hoolimata kogemata sisse lipsanud kirjaveast müüdi kõik humoorika pakendiga sõbrapäeva šokolaaditahvlid läbi. Kokku tootis Kalev seekordseks sõbrapäevaks 26 tonni erineva suuruse ja kujundusega šokolaaditahvleid. Kui enne sõbrapäeva oli näha, et osad šokolaadid võivad otsa lõppeda, tootsime neid veel võimaluse piires juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles