Kuressaare paneb tänavakohvikud kell 2 kinni

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn..
Kuressaare kesklinn.. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Kuressaare linnavalitsus otsustas linna avaliku korra eeskirja ja politsei ettepanekut arvestades piirata suvekohvikute lahtiolekuaega öösiti kella kaheni.


Abilinnapea Kalle Koov ütles, et suvekohvikud tohivad olla avatud kella 9-2, seejärel peab kohvikupidaja terrassiosa toolid kokku koguma ja tagama, et terrassil ei jätkuks kohvikust (kaasa) ostetud alkoholi tarbimine ja lärmamine, kirjutab Oma Saar.

«Rõhutan, see on kohvikupidaja kohustus ning kui ta sellega toime ei tule ehk politsei tuvastab rikkumisfakti, siis lõpetatakse suveterrassi paigaldusluba kohe!» lisas ta.

Koovi sõnul juhtis Kuressaare politseijaoskond oma kirjas tähelepanu just Vaekoja pubi nõrgale järelevalvele oma terrassi kasutamise osas eelmisel suvel.

«Kui nende pubist või mis veel hullem, teistest suletavatest joogikohtadest kogunesid külastajad Vaekoja esisele terrassile ja jätkasid seal lärmamist ja joomist,» selgitas Koov.

Kuressaares on praegu ööpäevaringne kauplemisluba antud Vaekoja pubile ning ööklubidele Privilege ja Diva, Kodulinna lokaal on reede- ja laupäevaöösiti avatud hommikul kella 6ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles