Mis saab poes müümata jäänud riietest?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poed kinnitavad, et neil õnnestub enamik riietest ikkagi maha müüa, kas või leiupoes.
Poed kinnitavad, et neil õnnestub enamik riietest ikkagi maha müüa, kas või leiupoes. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Igal aasta jaanuaris täituvad poed riidekuhjadega, mis kuu lõppedes  haihtuvad üleöö – aga kuhu?

«Baltika müüb jaesüsteemis ära põhimõtteliselt 100 protsenti oma brändide kaubast,» kinnitas Õhtulehele Baltika Grupi kommunikatsioonijuht Merit Välba ja lisas, et sooduskampaania müümata jäänud kaup rändab Baltika Moetänava vabrikupoodi. Sinna kuhjatakse kokku kõik varasemate hooaegade allahindlustest alles jäänud rõivad, aga ka näiteks tootenäidised.

Tallinna kaubamaja turundusdirektori Anne-Liis Ostovi sõnul saadetakse praegu allahindluste ajal müümata jäänud kaup Lasnamäele Kaubamaja leiupoodi, kus see lõpuks omaniku leiab.

A&G saadab oma kauba Tallinnas Meloni keskuses asuvasse outlet-poodi. Mohito, Reserved, House Cropptown brände maaletoov firma LPP Retails Estonia esindaja Hendrik Passi sõnul jääb praegu välja väga väike osa kaubast ning need saadetakse tagasi Poola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles