Lugeja küsib: miks ei ole müügil viilutamata leiba ja saia?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leiva valmistamine Leiburis.
Leiva valmistamine Leiburis. Foto: Raigo Pajula/Postimees

«Vahepeal oli poodides müügil viilutamata ja pakendamata värsket Leiburi leiba ja sai. Miks neid enam ei pakuta?» soovib üks lugeja teada.

Vastab Leiburi turundusjuht Annika Oja.

Leiburi «Otse Ahjust» projekt oli osa ettevõtte 250. juubelit märkivatest ettevõtmistest sel aastal. Soovisime klientidele pakkuda nostalgilist tagasivaadet lähiajalukku, pakkudes Leiburi tehase lähima piirkonna kauplustes klientidele ahjusooja leiba ja saia.

 Alates  16. novembrist jätkasime projekti siiski ainult Leiburi tehasekaupluses Kadaka teel. Oleme küll neilt, kes sellest teenusest lugu pidasid, mitmeid  tunnustust ja tänu väljendavaid kirju saanud, aga huvilisi ei olnud  siiski piisavalt palju, et  tegevust jaekaubanduses jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles