Eurovolinik kutsub üles aktiivselt vananema

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laszlo Andor.
Laszlo Andor. Foto: SCANPIX

Euroopa tööhõive, sotsiaalküsimuste ja sotsiaalse kaasatuse volinik László Andor teatas, et Euroopa aasta 2012 andis talle veendumuse, et rahvastiku vananemisega seotud väljakutsed saavad lahendatud.

«Aktiivsena vananemine tähendab vanemate inimeste aitamist tööle jäämisel ja nende kogemuste jagamisel. See tähenab nende jätkuvat aktiivset rolli ühiskonnas ning võimalikult tervete, sõltumatute ja rahuldust pakkuvate elude elamist. Euroopa aasta 2012 jooksul tuhandete isikute ja organisatsioonide poolt üles näidatud pühendumus ja uuenduslikud ideed annavad mulle kindlustunde, et suudame edukalt lahendada rahvastiku vananemisega seotud väljakutsed,» märkis Andor.

«Euroopa aasta 2012 on kogu Euroopas mobiliseerinud laia hulga huvigruppe tegutsema sihiga luua paremaid võimalusi aktiivsena vananemiseks ja põlvkondadevahelise solidaarsuse tugevdamiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles