Tallinna jõuluturg peibutab turiste soodsa hinnaga

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna jõuluturg.
Tallinna jõuluturg. Foto: Liis Treimann/Postimees

Briti postiameti tehtud Euroopa eri linnade jõuluturgude hinnavõrdlusest selgus, et reis Tallinna jõuluturule koos majutuse ja väljas söömisega on kõige rahakoti sõbralikum.

Esikolmikusse jõudsid lisaks Tallinnale veel ka Budapesti ja Praha jõuluturud, kuhu on kaheks päevaks sõita veidi odavam kui Itaalia linna Trentosse või Riiga, selgub Briti postiameti uuringust.

Kõige odavama öömaja leiab Budapestis, Prahas ja Riias, kuid kõige soodsamalt saab lennata Trentosse, Tallinna ja Kopenhaagenisse.

Edetabeli koostamisel võeti arvesse, kui palju maksab kaks tassi kohvi, kaks õlut, kaks kolmekäigulist söögikorda koos pudeli majaveiniga, kaks  bussipiletit lennujaamast linna ja tagasi, kaks hõõgveini ja piparakooki jõululaadal, kaks ööd kolmetärnihotellis kahele ning lennupiletid kahele.

Reis Tallinna jõuluturule maksab 371 naela (456 eurot), Budapesti 469 naela (577 eurot), Prahasse 476 naela (586 eurot), Trentosse 501 naela (616 eurot), Riiga 515 naela (634 eurot), Prantsusmaale Lillesse 538 naela (662 eurot), Berliini 621 naela (764 eurot), Belgia linna Bruggesse 668 naela (822 eurot), Viini 675 naela (831 eurot) ja Kopenhaagenisse 682 naela (839 eurot).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles