Hapukapsas jõhvikate ja rõõsa koorega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marina Pushkar

FoodStudio omanik Indrek Kivisalu annab head nõu, millised lisandid sobivad jõululauale.

Hapukapsas jõhvikate ja rõõsa koorega sobib liharullide, ahjupraadide ja verivorstide kõrvale.

Pane hapendatud kapsas puljongisse keema (näiteks hele veisepuljong). Keeda, kuni kapsas on pehme. Lisa 35-protsendiline rõõsk koor, kuivatatud jõhvikad, maitseainesegu Persillade (klassikaline Prantsuse ürdisool), hakitud tüümian ning vastavalt maitsele ka suhkrut, pipart.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles