Korteriühistute liit kuulutas välja elektriostu ühishanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Margus Ansu ja Artur Kuusi fotomontaaž

Eesti Korteriühistute Liit kuulutas koostöös riigihangete keskusega korteriühistute tarbeks välja elektri ühishanke, millega on kavas välja selgitada pädevad elektrimüüjad ning sõlmida nendega raamleping.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi on varem öelnud, et liidu soov on leida ühistutele usaldusväärne koostööpartner, kes avatud elektrituru tingimustes müüks ühistutele elektrit parima hinnaga.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energiaturu talituse juhataja Jako Reinaste sõnul saab ühiselt elektrit ostes mõjutada elektrimüüjat pakkuma paremat hinda, mis tuleneb ühisostus osalejate arvust ja tarbimismahust.

Elektrienergiat tarbivad korterid pidid hankel osalemiseks esitama hiljemalt laupäevaks ühistu kaudu Eesti Korteriühistute Liidule oma võrgulepingu numbri, tarbimiskoha aadressi ning mõõtmispunkti ID-numbri, samuti möödunud aasta elektrienergia tarbimisandmed.

Pakkumise tegemiseks vajalik dokumentatsioon väljastatakse elektrimüüjatele hiljemalt 15. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles