Sajad inimesed poodlesid hilisõhtuni

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poodlejad esinejaid kuulamas.
Poodlejad esinejaid kuulamas. Foto: Lugeja pilt

Ainuüksi Ülemiste keskusesse kogunesid täna hilisõhtul sajad inimesed, et leida odavaid hinnapakkumisi. Ostuöö toimus aga üle kogu Eesti.

Siiski ei olnud Ülemiste keskuses kella 22.30 ajal väga suurt tunglemist ning parklaski leidus vabu kohti. Suuremad järjekorrad olid naisteriiete ning mänguasjade poodides, kuid kõige enam rahvast kogunes hoopis saate „Eesti otsib superstaari“ lauljaid kuulama.

Mitmete Eesti linnade kaubanduskeskustes toimub täna ostuöö, mis tähendab, et keskused on lahti kauem ja leidub rohkem sooduspakkumisi. Ostuöö Ülemiste keskuses toimub kella 21 kuni 24-ni. Samal ajal korraldas Viru keskus ostureede, mis tähendab, et poed on lahti tund aega kauem, kella 22-ni. Kõige pikemad järjekorrad olid sel ajal Kaubamaja toidumaailmas.

Ostuöö toimub näiteks ka Rakveres Põhjakeskuses, Pärnus Port Arturis. Narvas asuv Astri keskus nimetab oma ostuööd hoopis imede ööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles