Uued tooted: piparkoogikohuke, jõulujogurt, apelsinimahl

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pohla jogurtijook vürtsidega
Pohla jogurtijook vürtsidega Foto: Farmi

Poelettidele saabuvad uued jõulutooted Jänksi piprakoogikohuke ja jogurtijoogid. Põltsamaa Felixi apelsinimahl on nüüdsest saadaval 0,3 liitrises keeratava korgiga pudelis.

Farmi turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul tähistab piparkoogikohuke iga-aastast jõuluhooaja algust. «See üle kümne aasta turul olnud toode on heaks seltsiliseks mee-banaani ning vürtsika pohla maitselisele jogurtijoogile,» lisas Kallaspoolik.

Põltsamaa Felixi apelsinimahl on nüüdsest saadaval käepärases 0,3-liitrises keeratava korgiga pudelis. Põltsamaa apelsinimahl on sälitusainete vaba ja sisaldab 100 protsenti mahla.

Farmi jõulujogurtid sisaldavad lisaks jogurtibakteritele ka probiootilisi piimahappebaktereid: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium, Lactobacillus paracasei. Jogurtites ei ole kasutatud säilitusaineid ega sünteetilisi toiduvärve. Jõulujogurtid ja Jänksi piparkoogikohuke on müügil kuni jaanuari keskpaigani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles